Despre noi

In anul 2014, alegem sa ne lansam in domeniul online si prin intermediul www.Amtecol.ro dorim sa oferim tuturor utilizatorilor de internet cele mai bune produse marca AMTECOL, produse originale din domeniul:
Lubrifianti auto, Lubrifianti industriali Duralife, Lubrifianti marini, Lubrifianti Super Life si Duralife pentru motoare – motoscutere si motociclete, Piese auto, Tratamente motor, Aditivi motorina si aditivi benzina, Accesorii Auto, Consumabile si Filtre auto, tratamente antiuzura si produse de imbunatatire al indexului de vascozitate ce indeplinesc API, ACEA, JASO si diverse cerinte OEM. Alegeti intotdeauna cele mai bune produse pentru motor! Tratati-l ca atare, alegeti AMTECOL!

Logo AMtecol

Stim cu totii ca in ziua de astazi, motoarele sunt exigente, insa pentru noi aceasta nu este o problema, deoarece detinem CERTIFICAT ISO 9001 – decizie acordata in urma testarilor severe la care produsele noastre au fost supuse, iar in momentul de fata ne putem mandri ca producem lubrifianti care indeplinesc cerintele de performanta cele mai exigente ale producatorilor de motoare de astazi, precum si reglementarile internationale de protectie a mediului.

Produsele AMTECOL, lubrifiantii industriali DURALIFE, serviciul tehnic dar si colaborarea excelenta cu clientii nostri isi fac simtite prezente peste tot in lume: EUROPA, America Latina, America de Nord, Orientul Mijlociu, Africa, Asia. Oferim o gama completa de servicii, distributie internationala si suport pentru clientii ce aleg sa colaboreze cu noi.

AMTECOL a fost fondata pentru a oferi produse si servicii de o consistenta ridicata la preturi competitive. Folosim aditivi si uleiuri de baza de la furnizori de top, preparam produsele in laboratoare atent amenajate, iar produsele ce ies din fabrica noastra ajuta la optimizarea performantei motorului si reduc costurile de operare. Produsele noastre indeplinesc cu strictete API, ACEA, JASO si cele mai multe cerinte OEM – Original Equipment Manufacturer.

Amtecol.ro este in continua dezvoltare pe piata din Romania si nu ezitam sa recunoastem ca investin peste 15% din venituri in cercetare, design, proiectare – cercetare si dezvoltare, testare a produselor pentru a asigura calitatea produselor noastre.