06 Apr 2014

Amtecol ROMANIA

0 Comment

Amtecol Romania inseamna traditie, experienta si produse de top pentru masina dumneavoastra si aici reamintim faptul ca Amtecol.Ro ofera doar produse ORIGINALE testate si gata sa ajute orice tip de motor sa aspire la o durata de viata cat mai indelungata. In cazul in care sunteti in cautare de ULEIURI DE MOTOR, ULEIURI DE MASINA, ULEIURI PENTRU CUTII DE VITEZA, ULEIURI DE TRANSMISIE, ULEIURI SINTETICE sau SEMISINTETICE, ULEIURI HIDRAULICE, ULEIURI DE COMPRESOR – sau alte produse pentru masina dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati.
Suntem aici sa va oferim detalii complete astfel incat sa faceti cele mai bune alegeri pentru masina si motorul ce va satisface ori de cate ori aveti nevoie. De ce sa nu-l tratati cum se cuvine? Nu mai neglijati aceasta componenta extrem de importanta, ar fi timpul sa-i acordati putina atentie sporita – iar Amtecol poate fi solutia perfecta.

De asemenea, recomandam cu incredere si produsele X1-R, din care reamintim cateva: tratamente motor, stabilizator ulei, tratament cutii de viteza automate sau manuale, aditivi motorina, aditivi benzina, lubrifiant sintetic pulverizant, vaselina Plum Crazy si nu in ultimul rand, Spray scule AER si Absorbantul Dipstick. Gama completa de produse o regasiti in meniul din dreapta, cat si informatii despre produse, preturi si gramaje.

Alegeti cu incredere din gama variata de produse: Uleiuri auto, Uleiuri industriale, Piese auto, Tratamente motor, Aditiv de motorina, Aditiv de benzina, Aditivi ulei, Accesorii auto, Consumabile auto, Filtre auto, Tratamente antiuzura, Tratamente originale USA dar si altele, pe care le puteti descoperi in orice clipa, navigand pe site.

Cand vine vorba de Uleiuri de masina, Aditivi de motorina, Aditivi de benzina, Uleiuri de motor, Uleiuri de transmisie, Tratamente pentru motor, firma noastra se bucura sa fie in topul alegerii clientilor. Nu aveti nimic de pierdut. Oferim incredere si cele mai bune preturi de pe piata, iar dumneavoastra nu trebuie decat sa ne contactati!

[top]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

  • five + 15 =