06 Apr 2014

X-1R Romania

0 Comment

X1-R Romania, o echipa de specialisti cu o experienta de peste 15 ani in domeniul lubrifierii si solutiilor de ungere, sta acum la dispozitia clientilor si in domeniul online. Echipa este in topul preferintelor atunci cand vine vorba despre uleiuri de motor, solutii de ungere si materiale lubrifiante pentru motoare de orice tip, fie ca vorbim de masini, utilaje ori diverse sectoare industriale. Reamintim ca, folosind produsele noastre, aveti garantia celor mai bune preturi si calitate exceptionala, oferind protectie maxima suprafetelor aflate in interactiune, functionare optima a mecanismelor, intretinere usoara – costuri reduse, si nu in ultimul rand – eficienta si randament sporit!

Suntem aici sa va ajutam, sa oferim sfaturi daca aveti nevoie si consultanta oricarui client ce doreste sa colaboreze cu firma noastra! Specialistii nostri sunt gata in orice moment sa faca fata solicitarilor dumneavoastra. Nu ezitati sa ne contactati. X1-R inseamna tehnologie avansata, tehnologie spatiala iar testele va invita cu interes sa ne urmati sloganul “Alearga cu cel mai bun!”

Alegeti cu incredere din gama variata de produse: Uleiuri auto, Uleiuri industriale, Piese auto, Tratamente motor, Aditiv de motorina, Aditiv de benzina, Aditivi ulei, Accesorii auto, Consumabile auto, Filtre auto, Tratamente antiuzura, Tratamente originale USA dar si altele, pe care le puteti descoperi in orice clipa, navigand pe site.

[top]

Leave a Reply

Your email address will not be published.

  • 20 − 19 =